Eylem Planı Yarışması Ödül Töreni

Derneğimiz ve Japonya İşbirliği Ajansı (JICA) Türkiye Ofisi ile birlikte düzenlenen “3. Eylem Planları Ödül Töreni” 03 Mart 2018 tarihinde Ankara’da Türk Japon Vakfı Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Ödül töreni öncesinde; JICA Türkiye Ofisi Başkanı Takehiro Yasui, Dernek Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Hasan H. ATAR, Türk Japon Vakfı Başkanı Cafer Tayyar SADIKLAR, Japonya Büyükelçisi Akio Miyajima veNiğde Milletvekili Alparslan KAVAKLIOĞLU açılış konuşmaları yaptılar.

Törene JICA Türkiye Ofisi temsilcileri, Dernek Yönetim ve Denetim Kurulu ve çok sayıda dernek üyemiz ve Japon dostlarımız katıldı.

2017 yılında JICA kursiyerlerimizi “2017 Yılı Eylem Planı Yarışması” na katılmaları için davet ettik. Türk ve Japon dostlarımızdan oluşan bir jüri titiz çalışmalarıyla 6 başvuruyu değerlendirdi.

Birincilik ödülü, Tekirdağ AFAD İl MüdürlüğündenMehmet Aslan ÇOŞKUN,

İkincilik ödülünü Konya İtfaiye Daire Başkanlığından Serkan DEMİREL,

Üçüncülük ödülünü ise Kayseri Ferahiye İlçe Kaymakamı Nazlı DEMİR ve Kilis Polateli Kaymakamı Bayram TÜRKER paylaştılar.

Yarışmacılara ödülleri protokol tarafından takdimedildikten sonra hatıra fotoğrafı ile bu anı ölümsüzleştirildi.

25.03.2018
54 JICA Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan ATAR
55 Niğde Milletvekili Alparslan KAVAKLIOĞLU
56 Japonya Büyükelçisi Akio Miyajima, Dernek Yönetim Kurulu, JICA
57 Açılış
58 JICA Türkiye Ofisi Başkanı Takehiro Yasui
59 Kayseri Ferahiye İlçe Kaymakamı Nazlı DEMİR(3. Ödülü)
60 Konya İtfaiye Daire Başkanlığından Serkan DEMİREL(2. Ödülü)
61 Kilis Polateli Kaymakamı Bayram TÜRKER (3. Ödülü)
62 Tekirdağ AFAD İl Müdürlüğü-Mehmet Aslan ÇOŞKUN(1. Ödülü)
Haber Listesi
İftar Yemeği
Derneğimizin Kurucu Başkanı Sayın Ruhi ESİRGEN'e Japon Hükümeti Tarafından nişan taltif edilecek
Japonya Büyükelçisi Ekselans Akio MİYAJİMA'ya Ziyaret
JICA Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, JICA Türkiye Ofisi Başkanına Nezaket Ziyaretinde Bulundu
Kuklalarla Afet Eğitimi
Türkiye ve Japonya’da Yerel Yönetimlerde Afet Risk Azaltma Faaliyetleri
Büyük Sonuçlar için Küçük Dokunuşlar- KAIZEN
"Japonya Deneyimleri Işığında Yöresel Ürünlerimiz Değerleniyor " Semineri
Panel : Üretici-Müteşebbis-Öğrenci Buluşması
JAPONYA BÜYÜKELÇİSİ EKSELANS HİROSHİ OKA'YA ZİYARET
Afet Eğitimi Etkinliği
Çay Üretim Endüstrisindeki Gelişmeler
JICA tarafından Türkiye’nin ilk ve tek Afet Eğitim Merkezi’ne Basın Turu düzenlendi.
Elazığ'da Panel Düzenledik
BAŞKANIMIZ ÖDÜL ALDI
JICA Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Japonya Büyükelçisi Ekselans Yutaka YOKOI'yi ziyaret etti