Kuklalarla Afet Eğitimi

Türk Japon Vakfı ve JICA Derneği işbirliğinde 09 Mayıs 2017 tarihinde Ankara Muazzez Karaçay İlkokulu'nda "Kuklalarla Afet Eğitimi" etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe,  JICA Türkiye Ofis Başkanı Mayumi ENDOH, Okul Müdürü Göksan BAYİS ve Türk Japon Vakfı Başkanı Prof. Dr. Tayyar SADIKLAR ile JICA Derneği ve Türk Japon Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Okulun anasınıfı öğrencileri için hazırlanan ve Türk Japon Vakfı tarafından desteklenen etkinliğin mimarı Gülsün YILDIRIM,  kuklalarını miniklerin eğlenerek afet eğitimi almaları için konuşturdu. Kendisine teşekkür ederiz.

09.05.2017
52 Cocuklarla2
53 Cocuklarla1
Haber Listesi
Japonya Büyükelçisi Ekselans Akio MİYAJİMA'ya Ziyaret
JICA Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, JICA Türkiye Ofisi Başkanına Nezaket Ziyaretinde Bulundu
Türkiye ve Japonya’da Yerel Yönetimlerde Afet Risk Azaltma Faaliyetleri
Büyük Sonuçlar için Küçük Dokunuşlar- KAIZEN
"Japonya Deneyimleri Işığında Yöresel Ürünlerimiz Değerleniyor " Semineri
Panel : Üretici-Müteşebbis-Öğrenci Buluşması
JAPONYA BÜYÜKELÇİSİ EKSELANS HİROSHİ OKA'YA ZİYARET
Afet Eğitimi Etkinliği
Çay Üretim Endüstrisindeki Gelişmeler
JICA tarafından Türkiye’nin ilk ve tek Afet Eğitim Merkezi’ne Basın Turu düzenlendi.
Elazığ'da Panel Düzenledik
BAŞKANIMIZ ÖDÜL ALDI
JICA Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Japonya Büyükelçisi Ekselans Yutaka YOKOI'yi ziyaret etti