Afet Eğitimi Etkinliği
JICA, JICA Derneği ve Milli Eğitim Bakanlığı İşbirliğinde,16 Mayıs 2016 tarihinde Çankırı’da “Afet Eğitimi Etkinliği” yapılmıştır.

JICA ve Milli Eğtim Bakanlığı işbirliğinde yürütülmüş olan“Okul Tabanlı Afet Eğitimi Projesi” kapsamında, Marmara bölgesindeki 10 pilot ildeki okullarda görev yapan öğretmenler; Türkiye ve Japonya’da “Afet Eğitimi”konusunda aldıkları eğitimlerden yola çıkarak, bilgi ve deneyimlerini Çankırı Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı İlkokulu’ndaki öğrenciler ve öğretmenlerle paylaşmak üzere bir “Afet Eğitimi Etkinliği” düzenlenmiştir.Etkinlikte;öğrencilere çeşitli oyunlar, şarkılar ve görsel materyaller aracılığıyla “Afet Bilinci” verilmeye çalışılmıştır.

16.06.2016
Belgeler
Davetiye
43 Etkinlik 1
44 Etkinlik 2
45 Etkinlik 3
Haber Listesi
Japonya Büyükelçisi Ekselans Akio MİYAJİMA'ya Ziyaret
JICA Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, JICA Türkiye Ofisi Başkanına Nezaket Ziyaretinde Bulundu
Kuklalarla Afet Eğitimi
Türkiye ve Japonya’da Yerel Yönetimlerde Afet Risk Azaltma Faaliyetleri
Büyük Sonuçlar için Küçük Dokunuşlar- KAIZEN
"Japonya Deneyimleri Işığında Yöresel Ürünlerimiz Değerleniyor " Semineri
Panel : Üretici-Müteşebbis-Öğrenci Buluşması
JAPONYA BÜYÜKELÇİSİ EKSELANS HİROSHİ OKA'YA ZİYARET
Çay Üretim Endüstrisindeki Gelişmeler
JICA tarafından Türkiye’nin ilk ve tek Afet Eğitim Merkezi’ne Basın Turu düzenlendi.
Elazığ'da Panel Düzenledik
BAŞKANIMIZ ÖDÜL ALDI
JICA Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Japonya Büyükelçisi Ekselans Yutaka YOKOI'yi ziyaret etti