JICA kursiyeri olarak Japonya'ya gidip eğitim aldıktan sonra, katılımcıların edinilen bilgi ve tecrübeler ışığında ülkemiz yararı için hazırladığı eylem planları değerlendirilerek ödüllendirildi.Bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmada sırasıyla;

1. Berna KİRİŞ TURNA "Merchandize Branding and Marketing by Utilizing Local Products"

2.Yasin SARIKAVAK "Facility Maintenance Management on Non Destructive Inspection for Lifeline Structure "

3. Cihan TOSLAK " Value-chain Development for Sustainable Use of Fisheries Resources" isimli Eylem Planları ile dereceye girmeye hak kazandı.

Ankara, Türk Japon Vakfı konferans salonunda yapılan törende ödüller, Japonya Büyükelçisi Ekselans Hiroshi OKA, JICA Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan ATAR ve JICA Türkiye Ofis Başkanı Mayumi ENDOH tarafından kendilerine takdim edildi. Arkadaşlarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

28.03.2017
35 Katılımcılar