JICA kursiyeri olarak Japonya'ya gidip eğitim aldıktan sonra, katılımcıların edinilen bilgi ve tecrübeler ışığında ülkemiz yararı için hazırladığı eylem planları değerlendirilerek ödüllendirildi.Bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmada sırasıyla;

1. Berna KİRİŞ TURNA "Merchandize Branding and Marketing by Utilizing Local Products"

2.Yasin SARIKAVAK "Facility Maintenance Management on Non Destructive Inspection for Lifeline Structure "

3. Cihan TOSLAK " Value-chain Development for Sustainable Use of Fisheries Resources" isimli Eylem Planları ile dereceye girmeye hak kazandı.

Ankara, Türk Japon Vakfı konferans salonunda yapılan törende ödüller, Japonya Büyükelçisi Ekselans Hiroshi OKA, JICA Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan ATAR ve JICA Türkiye Ofis Başkanı Mayumi ENDOH tarafından kendilerine takdim edildi. Arkadaşlarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

28.03.2017
35 Katılımcılar
36 Birincilik Ödülü
37 İkincilik Ödülü
38 Üçüncülük Ödülü
Haber Listesi
Derneğimizin Kurucu Başkanı Sayın Ruhi ESİRGEN'e Japon Hükümeti Tarafından nişan taltif edilecek
Eylem Planı Yarışması Ödül Töreni
Japonya Büyükelçisi Ekselans Akio MİYAJİMA'ya Ziyaret
JICA Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, JICA Türkiye Ofisi Başkanına Nezaket Ziyaretinde Bulundu
Kuklalarla Afet Eğitimi
Türkiye ve Japonya’da Yerel Yönetimlerde Afet Risk Azaltma Faaliyetleri
Büyük Sonuçlar için Küçük Dokunuşlar- KAIZEN
"Japonya Deneyimleri Işığında Yöresel Ürünlerimiz Değerleniyor " Semineri
Panel : Üretici-Müteşebbis-Öğrenci Buluşması
JAPONYA BÜYÜKELÇİSİ EKSELANS HİROSHİ OKA'YA ZİYARET
Afet Eğitimi Etkinliği
Çay Üretim Endüstrisindeki Gelişmeler
JICA tarafından Türkiye’nin ilk ve tek Afet Eğitim Merkezi’ne Basın Turu düzenlendi.
Elazığ'da Panel Düzenledik
BAŞKANIMIZ ÖDÜL ALDI
JICA Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Japonya Büyükelçisi Ekselans Yutaka YOKOI'yi ziyaret etti